OLD Mentor- och ledarskapsprogrammet - Vill du veta mer?

Hur vill du utvecklas som kommunikatör? Är det chef du vill bli? Eller kanske specialist inom digitala kanaler?
Eller vet du inte alls vilket som är ditt nästa steg?

Sveriges Kommunikatörers mentorprogram, Communication Mentoring Program (CMP), är ett kombinerat mentor- och ledarutvecklingsprogram. Här varvas enskilda mentorsamtal med skräddarsydda, inspirerande seminarier inom ledarskap. Programmet vänder sig till dig som har flera års erfarenhet som kommunikatör men ännu inte är chef, till dig som vill öka din förmåga att prestera, bli en starkare ledare och addera ett mervärde till din organisation. Du får kontinuerlig coaching och personlig feedback av din mentor, samt ett värdefullt nätverk med de andra som deltar.

Mod och självförtroende krävs för att klara av de snabbt föränderliga arbetsförhållanden som kommunikatören utsätts för. För att bli en övertygande kommunikatör behöver du vara tydlig med vad du kan och vill. En mentor kan hjälpa dig att se din personliga utveckling med nya ögon och ge dig förutsättningar till att kliva fram och ta nästa steg i din karriär. I mentorsamtalen får du möjlighet att stanna upp och reflektera.

I god tid före programmets start vill vi att du skickar in ditt CV och några rader om dina tankar kring din personliga karriärutveckling. Vi matchar sedan din profil mot passande mentor. Vi tar gärna emot önskemål om en specifik mentor men kan inte lova att vi tillgodoser det. Under seminariepass 3 får du vet vilken mentor du tilldelats. Alla våra mentorer är noga utvalda av oss, har en gedigen erfarenhet inom både kommunikationsområdet och av ledarskap.

Begränsat till 20 adepter

Till skillnad från många andra ledarutbildningar tar vi emot max 20 adepter per omgång för att kunna hålla en hög kvalitet med bra gruppdynamik under seminariedagarna. 

Frukost serveras från 08:15, vi startar klockan 08:30

 

 

 

Information

Datum & tid

15 sep 2017 15 sep 2017 , kl. 08:00 – 10:00

Plats

Berns Stockholm

Näckströmsgatan 8

Ort

Stockholm

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 0 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

15 september 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar