Mentor- och ledarskapsprogrammet - Vill du veta mer?

Frukost, inspiration och kanske ditt nästa steg i karriären?

Vill du ta nästa steg i karriären, utveckla ditt ledarskap och få kontinuerlig feedback av en handplockad och erfaren mentor? Då är Communication Mentoring Program (CMP) något för dig! Ta första steget redan nu, kom på en informationsfrukost och få reda på vad ett mentorskap skulle innebära för dig och din karriär – vi bjuder på frukost, inspiration och information i traditionsrika Röda Rummet på Berns Stockholm!

Var? Meddelas senare

När? 14 december - frukost serveras från 08:15, föredraget börjar 08:30

Nästa programstart

10 april 2018 - Communication Mentoring Program Våren 2018 Den tjugoandra upplagan av vårt uppskattade mentors- och ledarutvecklingsprogram för kommunikatörer. Programmet vänder sig till dig som har några års erfarenhet som kommunikatör och vill förstärka förmågan att skapa mervärde till din organisation. Förväntas du att nu eller i framtiden vara ansvarig för en funktion, ett projekt eller att leda och utveckla medarbetare? På Communication Mentoring Program får du alla nödvändiga verktyg. Programmet varvar mentorsamtal och kontinuerlig feedback med skräddarsydda, inspirerande seminarier inom ledarskap – du blir matchad med en handplockad mentor utifrån din bakgrund och dina önskemål kring din framtida karriärsutveckling.

Frågor om innehållet?

Kontakta Memo Hussein, affärsansvarig Sveriges Kommunikatörer memo.hussein@sverigeskommunikatorer.se, vid frågor om innehållet!

 

Möt tidigare deltagare 

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar