AW Helsingborg: Innovativa sätt att kommunicera innovation

Hur introducerar man en helt ny teknologi på en traditionell marknad? Hur bryter man gamla mönster och invanda sätt att tänka och kommunicera? Anki Malmborg Hager, vd på SenzaGen AB, kommer att berätta om företagets resa från en idé i ett labb på Lunds universitet till en kommersiellt gångbar produkt på den globala marknaden; ett allergitest utan djurförsök, avsett för bland annat kosmetika.
Anki kommer att prata om de strategier företaget använt sig av för att kommunicera ut sin innovation: pedagogisk vetenskaplig kommunikation, kreativt användande av digitala medier samt strategisk lobbyism in de beslutande myndigheterna.

SenzaGen har mottagit flertalet utmärkelser t.ex. placering på Ny Teknik och Affärsvärldens 33-lista två år i rad, PWC:s SKAPA Innovationspris samt Dagens Industris Gasellsprånget. Anki Malmborg Hager har doktorerat i immunteknologi och har lång erfarenhet av kommersialisering av forskning.

Välkommen att mingla från 16.30! Vi bjuder på bubbel och snacks. Föredraget börjar 16.45 och pågår till 17.30. Därefter blir det tid för frågor och lite eftermingel. Efter kl. 18 finns det möjlighet för de som vill att gå vidare, ta en matbit och prata lite mer. Detta sker på egen bekostnad. Håll utkik efter ett formulär för anmälan till mat i Region Södras Facebookgrupp

Välkommen!

Helena Pettersson, Alexandra Olofsson & Martina Tapper

Ambassadörer för Sveriges Kommunikatörer Södra

 

Vill du veta mer om evenemang i Helsingborg, Malmö och Lund eller utbyta erfarenheter med andra kommunikatörer? Gå med i Facebookgruppen för Region Södra.

Information

Datum & tid

26 apr 2017 26 apr 2017 , kl. 16:30 – 20:00

Plats

Hotell Mollbergs Vinkällare

Stortorget 18

Ort

Helsingborg

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

25 april 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar