Strategisk kommunikation

Nätverket är fullbokat! Anmäl dig till nästa start den 29 september genom att klicka här

6 DAGAR

20 APRIL, 8 JUNI, 17 AUGUSTI, 14 SEPTEMBER, 19 OKTOBER, 23 NOVEMBER 
I STOCKHOLM
ANN JÖNSSON LINDSTRÖM SAMT GÄSTFÖRELÄSARE

Beskrivning

Syftet med nätverket är att skapa ett forum för erfarenhetsutbyte och gemensamt lärande med fokus på det unika uppdrag du som kommunikationsstrateg har. Vi lägger särskild tonvikt vid hur vi som kommunikatörer kan omsätta senaste rönen kring vad som driver framgång, utveckling och samverkan människor emellan. Tillsammans med andra erfarna kommunikatörer får du tillfälle att diskutera och reflektera över din roll nu och i framtiden. På nätverksträffarna varvas inspirerande föredrag från gästtalare med erfarenhetsutbyte inom gruppen.

Vi kommer tillsammans att fördjupa oss i aktuella ämnen som påverkar vardagen för dig som kommunikationsstrateg. Nätverket är litet och personligt med max 16 personer i gruppen. Målet är att du ska bli inspirerad, få vidgade insikter och nya kontakter. Du kan även dra nytta av den samlade kunskap som finns i gruppen när du har konkreta utmaningar att lösa och behöver få nya vinklingar, tips och råd inom de ämnesområden ni väljer att fördjupa er i. Vid första tillfället kommer vi att identifiera intressanta ämnesområden och frågeställningar. Emellanåt bjuder vi in gäster som kan ge oss ytterligare inspel till våra diskussioner och erfarenhetsutbyte. Totalt ses vi sex gånger per år.

Syfte med våra nätverk

Sveriges Kommunikatörers nätverk är ett unikt koncept där kompetensökning, personlig utveckling, erfarenhetsutbyte och omvärldsbevakning flätas samman. På nätverksträffarna varvas inspirerande föredrag med erfarenhetsutbyte inom gruppen. Genom att diskutera projekt, idéer och problemställningar med nätverkskollegor kan du undgå misstag som andra redan gjort och på så sätt bli ännu bättre i din yrkesroll. Du får dessutom möjlighet att bygga långsiktiga relationer som fortsätter att bidra till din utveckling långt efter nätverkets slut.

Diskussionspunkter

 • Kommunikatörsrollen i förändring - Vad är värdet av kommunikativa organisationer? Vilka förväntningar finns det? Vad är vårt specifika bidrag och kärnkompetens? Hur ser utvecklingen ut framöver?
 • Digitaliseringen - Vilka nya möjligheter öppnar sig för kommunikatören? Vad behöver du kommunikationsstrateg ha koll på?
 • Det konsultativa förhållningssättet - Hur bidrar du konkret och på bästa sätt till att utveckla kommunikationskunnandet i din organisation? Vilka är erfarenheterna av att arbeta med rådgivning, coachning och styrning?
 • Ständig förändring och utveckling - Hur kan vi bidra till ökad motivation, tillit och effektivitet i våra organisationer med hjälp av bra förändringskommunikation? Vad kan hjärnforskningen bidra med och hur tillgodoser vi psykologiska grundbehov?
 • Ditt personliga kommunikativa ledarskap. Hur använder du själv kommunikation för att påverka och få igenom beslut? Vad behöver du göra för att bli en god förebild för ledarna och medarbetarna i din organisation?

För vem?

Nätverket vänder sig till dig som är kommunikationsstrateg alt. arbetar med strategisk kommunikation. Vi eftersträvar en blandning av deltagare från olika typer av organisationer. Begränsat antal platser.

Datum

Vi träffas vid sex tillfällen och ägnar en intensiv eftermiddag åt dagens ämne. Vi börjar med nätverkande och erfarenhetsutbyte över en enklare lunchsmörgås kl 12.30 och programmet börjar kl 13.00. Observera att ändringar i tid och datum kan förekomma.

 • 20 april 
 • 8 juni 
 • 17 augusti 
 • 14 september 
 • 19 oktober 
 • 23 november

 Frågor om nätverket?

Kontakta gärna Memo Hussein, Sveriges Kommunikatörer för frågor om innehållet i nätverket.

Kursledare

Ann Jönsson Lindström

Ann Jönsson Lindström arbetar med att coacha chefer och hjälpa dem att utveckla ett modernt ledarskap som bygger på samtal och dialog. Hon har över 20 års erfarenhet som informationsdirektör, vd och styrelseledamot i företag som Sydkraft, Telia, Digital Equipment, Posten, Torget och Jeeves. Ann leder även kursen Från prat till resultat.

Information

Datum & tid

17 aug 2017 17 aug 2017 , kl. 13:00 – 16:00

Plats

Kungstornen Konferens

Kungsgatan 33, 2 tr

Ort

Stockholm

Medlemspris

12.000 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 15.000 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

31 mars 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar