Event

Konferenser, frukostseminarier eller mingel? Sveriges Kommunikatörer har event på flera platser i landet. De kan handla om forskning, praktiska tips och utbildningar eller exempel från olika verksamheter. Våra programgrupper sätter ihop eventen lokalt och det är oftast helt kostnadsfria för medlemmar.

Kategorier
Visar 6 träffar
22 aug

Lyssna till Christina Nordin, Jordbruksverkets generaldirektör, som tidigare i år vann Stora kommunikatörspriset i kategorin bästa kommunikativa ledarskap.

27 aug

Vem är du, vilka är dina följare och hur hittar du din unika story för Instagram, Facebook och Linkedin? Vilka är de viktigaste redskapen för framgångsrik storytelling i sociala medier? Hur gör man för att bli "högersvajpad" av sin publik?

28 aug

Vi kickar igång augusti med Lin Eriksson Nordström, Martin Arvebro och Influenser Marketing! De delar med sig av sina bästa knep, lagar man behöver tänka på och do's and don'ts.

05 sep
Få platser kvar

I en tid när förändringstakten är högre än någonsin och världen är mer transparent är det extra viktigt att jobba med sina värderingar och vad man står för. Både som människa och som företag.

24 sep

Konferensen Someday samlar kommunikatörer, Social Media Managers, kommunikationschefer och andra som jobbar professionellt med sociala medier.

26 sep

Allting förändras, och fort går det! Hur ska vi agera i en värld där det enda som tycks vara konstant är X-faktorn, den ständiga förändringen?

Loading...
loader
Laddar