Proffsfilm med mobilen – snabbt, snyggt och tillgängligt

Köp in en inspirationsföreläsning till en kick-off eller event. Låt er bli inspirerade och motiverade. Boka in Helena Brunkman och Mats Strömqvist så får ni några konkreta uppslag och tips att komma igång.

Den rörliga bilden har exploderat på internet under de gångna åren och mobilfilm är idag ett självklart kommunikationsverktyg hos alla, från stora myndigheter som t ex Polisen till små enmansföretag inom besöksnäringen. Under en inspirerande timme visar vi goda exempel från verkligheten, ni får våra bästa tips på appar och tekniska tillbehör som lyfter mobilfilmen till byrå-kvalitet och sist men inte minst så skapar vi en film live – från manus till publicering! Dessutom visar vi hur ni gör filmen tillgänglighetsanpassad för alla! Häng med på en fartfylld timme – digitalt eller live!

Helena Brunkman och Mats Strömqvist har ägnat hela sina yrkesliv åt den rörliga bilden. Från nyhetsjournalistik och underhållning i TV-världen till livestreamingar och filmproduktion för sociala medier, till att idag helt fokusera på utvecklingen av den enklaste filmen av alla – mobilfilmen.


Vill du ha en offert?

Inspirationsföreläsningen är 45 minuter. Priset är 20 000 SEK ex moms för upp till 50 deltagare. Intresseanmälan är inte bindande.

INTRESSEANMÄLAN INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer.

Inspirationsföreläsningen är 45 minuter. Pris varierar beroende på antal deltagare. Intresseanmälan är inte bindande. Vi kontaktar dig inom kort.

loader
Laddar