Spela roll i din målgrupps berättelse! Storytelling – så funkar det

Köp in en inspirationsföreläsning till en kick-off eller event.  Låt er inspireras av Helena Brunkman som ger er tips om hur en histora och berättelse går hem hos målgruppen.

Under en inspirerande timme berättar vi historien bakom storytellingens struktur samt hur en liten betydelselös plastbanan genom storytelling ökade i värde med tusentals procent. Du får lära dig strukturen för en framgångsrik historia och även hur du rollbesätter historien för att den ska gå hem hos målgruppen. Vi lyfter fram tre framgångshistorier att inspireras av.

Helena Brunkman har ägnat sitt liv åt att berätta historier. Ibland har de varit påhittade men oftast helt sanna. Hon är utbildat i coporate storytelling och storytelling inom upplevelseindustrin och arbetar idag med den rörlig bilden som främsta verktyg.

 

Vill du ha en offert?

Inspirationsföreläsningen är 45 minuter. Priset är 20 000 SEK ex moms för upp till 50 deltagare. Intresseanmälan är inte bindande.

INTRESSEANMÄLAN INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer.

Inspirationsföreläsningen är 45 minuter. Pris varierar beroende på antal deltagare. Intresseanmälan är inte bindande. Vi kontaktar dig inom kort.

loader
Laddar