Bild på ett barn vid en läsplatta, symboler i förgrunden

Svenskarna och internet 2021 - Årets viktigaste insikter

Tillsammans med Internetstiftelsen summerar vi de viktigaste insikterna från årets undersökning. Vad innebär de för dig som kommunikatör? Gör det relevant för just din organisation - ställ gärna frågor under webbinariet!

Internetstiftelsens rapport "Svenskarna och internet" är Sveriges största individundersökning om våra vanor på nätet. Årets upplaga är den bredaste och mest omfattande någonsin, och sammanfattar vår användning av internet. Hur många har ett smart armbandsur? Vilka är det som betalar för virtuella produkter i spel? Hur är det med kunskaper om källkritik? Internet påverkar alla delar av våra liv, och rapporten ”Svenskarna och internet" täcker in alla delar av vår digitala samtid.

 

Du är välkommen att delta i ett webbinarium om årets viktigaste insikter, där du kan ställa frågor direkt till Måns Jonasson på Internetstiftelsen. 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Inga planerade kurstillfällen just nu

Det verkar som att det inte finns några planerade tillfällen just nu. Skicka in en intresseanmälan för att få veta när tillfällen nära dig kommer att hållas. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar