Bild på Anna Ricknell

Argumentationsteknik för kommunikatörer

Anna Ricknell, retoriker från norr och med på Eventeffects lista "Topp100 – Sveriges populäraste föreläsare" delar med sig av sina erfarenheter och sitt stora intresse för retorik och kommunikation.

Som kommunikatör är mötet med andra människor en del av vardagen, antingen personligen internt och externt eller via det digitala. Argumentationsteknik kan vara ett hjälpsamt verktyg för kommunikatörer att hantera dessa kontakter. Hur kan vi bemöta troll eller besvärliga personer i våra digitala miljöer? Hur hanterar vi, eller är stöd åt andra i interna och externa möten? Hur kan vi säkerställa att vi själva blir förstådda i våra möten?

Välkommen att lyssna till Anna Ricknell, retorikern från norr och en av Sveriges topp 100-föreläsare. Anna är Skelleftebo, men har som framgångsrik simmare bott både i Tyskland och USA.

Under en lunchträff delar hon med sig av sina erfarenheter och sitt stora intresse för retorik och kommunikation. Sveriges Kommunikatörer bjuder på en lättare lunch.

Tid: Torsdag 28 november kl. 11.30 - 13.00. 

Observera att platsen är ändrad till Umeå Energi (Testhuset intill Stadshuset) Brogatan 15, för att fler ska kunna få plats på seminariet.

Varmt välkommen önskar Programgruppen i Region Norra.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Region Norra på facebook.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar