Förbättra dina texter - på 30 minuter

Vill du bli mer självsäker i ditt skrivande? Vinka hej då till stela texter och samma gamla formuleringar.

Din läsare är stressad, smart och skeptisk. Så hur bör du skriva för att bli läst? I sommarens viktigaste webbinarium om skrivande visar Mattias Åkerberg dig 5 busenkla sätt att ta dina texter till nästa nivå. Webbinariet är kostnadsfritt, och passar utmärkt för dig som är kommunikatör, informatör eller redaktör som skriver många typer av texter i många kanaler. 

Anmäl dig idag om du vill bli inspirerad och åter få självkänsla i ditt skrivande. Vinka hej då till stela texter och samma gamla formuleringar. Säg hej till nya intryck, och budskap som når ut. 

Mattias Åkerberg leder heldagsutbildningen “Skriv bättre copy och content”, som det senaste året lockar över 250 kommunikatörer till 18 fullsatta utbildningstillfällen. Han är copywriter och UX-writer med över 15 år i yrket. Han är van föreläsare, och författare till boken Sälj det med ord.

 

Vi genomför webbinariet på Zoom. Vi har också tid för frågor på slutet.

 

Varmt välkommen,

 

Sveriges Kommunikatörer

 

Vässa ditt skrivande i höst (begränsat antal platser)

Under utbildningen i höst lär du dig att skriva copywriting, UX-writing och content writing. Dessutom får du personlig, skriftlig feedback från Mattias Åkerberg, och hans kommande bok Copyboken ingår som en gåva när du anmäler dig senast den 30 juni.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar