Frukostmöte om nytt ledarskapsprogram

Personligt ledarskap för chefer inom kommunikation Nu startar vi ett nytt ledarskapsprogram, speciellt utvecklat för chefer inom kommunikation. Fokus är hur det personliga ledarskapet, med teman som förändringsledning, självledarskap och kommunikation, kan leda till goda verksamhetsresultat. Några frågor vi belyser under frukosten är:•  Vad ledarskap?•  Kan man utbilda i ledarskap?•  Hur kan man utveckla sitt ledarskap? Tre områden att utforska för den som vill fördjupa sig i sina ledarskapsförmågor. Det här är ett ledarskapsprogram för dig som är chef inom kommunikation, driver strategisk förändring med och åt andra och önskar stärka din ledarskapsförmåga för bättre resultat. Vi som berättar mer om programmet och ger dig som ledare några tankar och frågeställningar att reflektera över under en frukost på Westmanska palatset är:Johanna Baagøe, executive coach och managementkonsult med inriktning på ledarskap och ledningsgrupper och Helga Baagøe, kommunikationskonsult med mångårig erfarenhet som kommunikationsdirektör. Vill du läsa mer om programmet som startar i augusti 2019 redan nu. Kika in här.   Plats och tid30 mars kl 8.30-9.30Frukost startar kl. 8.00Westmanska palatset Varmt välkommen Sveriges Kommunikatörer      

Personligt ledarskap för chefer inom kommunikation


Nu startar vi ett nytt ledarskapsprogram, speciellt utvecklat för chefer inom kommunikation. Fokus är hur det personliga ledarskapet, med teman som förändringsledning, självledarskap och kommunikation, kan leda till goda verksamhetsresultat.

Några frågor vi belyser under frukosten är:

•  Vad ledarskap?
•  Kan man utbilda i ledarskap?
•  Hur kan man utveckla sitt ledarskap? Tre områden att utforska för den som vill fördjupa sig i sina ledarskapsförmågor.

Det här är ett ledarskapsprogram för dig som är chef inom kommunikation, driver strategisk förändring med och åt andra och önskar stärka din ledarskapsförmåga för bättre resultat.

Vi som berättar mer om programmet och ger dig som ledare några tankar och frågeställningar att reflektera över under en frukost på Westmanska palatset är:

Johanna Baagøe, executive coach och managementkonsult med inriktning på ledarskap och ledningsgrupper och Helga Baagøe, kommunikationskonsult med mångårig erfarenhet som kommunikationsdirektör.

Vill du läsa mer om programmet som startar i augusti 2019 redan nu. Kika in här.

 

Plats och tid

30 mars kl 8.30-9.30
Frukost startar kl. 8.00
Westmanska palatset


Varmt välkommen

Sveriges Kommunikatörer

 

 

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar