Instagram, Youtube, Twitch eller Reddit – hur ska en kommunikatör tänka?

Vi presenterar svenskarnas vanor på internet och du får vara med och ställa frågor.

Internetstiftelsen släppte i mitten av december 2020 års upplaga av rapporten Svenskarna och internet som undersöker svenska folkets internetvanor.

Hur har pandemin förändrat vårt förhållande till internet? På vilket sätt kan vi kommunikatörer använda dessa insikter i arbetet? I en tidigare artikel på Sveriges Kommunikatörers webbsida visar vi på några förändrade beteenden som påverkar hur kommunikatörer bör tänka och agera framöver.

Hur når man sina målgrupper och hur når man ut i sociala medier?

Måns Jonasson presenterar rapporten med fokus på insikter som påverkar kommunikation och kommunikatörens arbete. Hanna Brogren är moderator. 

En uppgift för dig som deltar: 

Ta fram 2-3 aktuella frågor som du vill ha svar på så ska vi försöka besvara några av de under webbinariet. Ställ dina frågor i chatten när du är inne på webbinariet.

Måns Jonasson är internetexpert på Internetstiftelsen, med lång erfarenhet av att bygga både kommersiella och icke-kommersiella internettjänster. Internetstiftelsen vill bidra till kunniga och medvetna internetanvändare, och gör det genom en mängd olika initiativ som konferensen Internetdagarna, rapporten Svenskarna och internet, och mötesplatsen Goto 10.

Hanna Brogren är generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer.

 

Varmt välkommen,

 

Sveriges Kommunikatörer

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar