Jönköping: Tips & trix för digitala möten

Digitala möten; vad ska du tänka på före, under och efter? Lär av Erhan Tershani, kommunikatör på Energikontor Norra Småland/Region Jönköpings län som ger dig goda råd och tips då du håller digitala möten.

Under 2020 flyttade våra möten in i det digitala rummet. Vi har blivit avsevärt bättre på digitala möten men gör fortfarande missar som sänker upplevelsen av mötet.Digitala möten; vad ska du tänka på före, under och efter? Under 2020 flyttade våra möten in i det digitala rummet. Vi har blivit avsevärt bättre på digitala möten men gör fortfarande missar som sänker upplevelsen av mötet.

Vid det här frukosteventet får vi lyssna till Erhan Tershani, kommunikatör på Energikontor Norra Småland/Region Jönköpings län. Erhan har jobbat som digital mötestränare och utbildat tusentals människor, i allt från hur man använder tekniken till hur man får ut så mycket som möjligt ur ett digitalt möte. Under eventet får vi tips och trix på vad vi ska tänka på och hur vi kan göra våra digitala möten mer kreativa.

Var: Digitalt möte via Zoom

Varmt välkommen!

Programgruppen, Sveriges kommunikatörer Jönköping

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar