Malmö-AW: Tag plats. Äg din scen.

Hur ska vi prata så att vi påverkar och gör avtryck som vi tänkt oss?

Är du bekväm med att prata, tala eller hålla presentationer? Tycker du att du är bra på det? Får du det resultat du önskar? Blir folk glada av att lyssna på dig? Förstår de vad du säger?

Svarade du ”ja” på alla frågor? Grattis! Du är en ”pratare” i världsklass! Eller tycker du  att det finns saker att slipa på? Oavsett vilket, är du målgruppen för denna Malmömorgon med Sanja Streuli, bland annat sångerska, skådespelare och konferencier.

Seminariet handlar om hur vi ska prata så att vi verkligen påverkar och gör avtryck, på eller utanför en scen och hur vi gör detta så att folk verkligen vill lyssna. Hur vi ska använda inte bara orden, utan även kroppen och rösten så vårt budskap går fram. Så att vi i slutändan kan påverka och få de resultat vi önskar.

Seminariet är en del i ett större koncept med inriktning på face to face-kommunikation som Sanja Streuli kallar ”Tag plats. Äg din scen.” Ni som är där kommer att förstå varför.

Om Sanja Streuli:
Sanja lever och andas kommunikation. Efter ett helt liv på scenen, som sångerska, skådespelare och konferencier och ett halvt liv på Helsingborgs Dagblad, sedermera HD-Sydsvenskan, bestämde hon sig för att lämna tjänsten som kommunikationsansvarig och arbeta med sina hjärteämnen: sång, kommunikation, ledarskap och förändring. I dag kombinerar hon sånguppdrag med uppdrag som föreläsare, coach och moderator. Hennes framträdanden kännetecknas av hög energi, smittande entusiasm och många skratt.

Bland Sanjas kunder finns Trygghetsrådet, Lunds universitetsledning, Åstorps kommun och Sydsvenska handelskammaren.

16.30 Förmingel 
17.00-18.00 Föredrag

Välkomna till en spännande After Work på Slagthuset!

Programgruppen, Södra Regionen

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Region Södra på facebook.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar