Malmömorgon: Så skapar du ett attraktivt arbetsgivarvarumärke

Vad är kommunikations roll i att skapa ett attraktivt varumärke? Och hur ska man tänka och göra? Martina Tapper från Helsingborgs Stad bjuder på sina erfarenheter på årets första Malmömorgon.

Att attrahera, rekrytera och behålla personal står idag högst upp på listan hos många organisationer. Framtiden kräver nya vägar för att hitta rätt kompetens tillsammans med ett grundligt arbete för att behålla medarbetarna som redan finns.

Hur kan man göra för att vara en attraktiv arbetsgivare och hur kan man systematiskt jobba med arbetsgivarvarumärket? Hur kan HR och kommunikation jobba tillsammans för att lyckas med strategisk kompetensförsörjning? På denna frukost inspireras vi Martina Tapper som kommer berätta om Helsingborgs stads övergripande arbete med arbetsgivarvarumärket.

Martina Tapper är kommunikatör och ansvarig för arbetsgivarvarumärket i Helsingborgs stad. Hon har gedigen erfarenhet av att arbeta med kommunikation och varumärkesfrågor, och hon har bland annat vunnit pris som Årets Employer Branding Manager.

Hålltider:
Kl 07.30 Registrering, mingel och kaffe/te och frukostmacka
Kl 08.00 Föreläsningen startar
Kl 09.15 Avslut

Välkommen hälsar
Emma Ragnarsson och programgruppen Södra

OBS!!! Denna gång sker entrén till Slagthuset via Jörgen Kocksgatan 7A (gamla nattklubbsentrén)

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Region Södra - Sveriges Kommunikatörer på Facebook

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar