Bild på Mats Heide och Susanne Dahlman

Månadens Frukost: Strategisk intern kommunikation

Väl fungerande intern kommunikation är en av de viktigaste strategiska förutsättningarna för ett lyckat ledarskap och för en framgångsrik organisation med delaktiga och engagerade medarbetare.

I moderna organisationer har alla chefer och medarbetare en viktig kommunikativ funktion i mötet med olika intressenter, men kommunikatörer eller HR-specialister har ansvar för att utveckla, planera och iscensätta kommunikationen.

På det här seminariet får du möta Susanne Dahlman och Mats Heide. Susanne Dahlman är vd i konsultbolaget Dahlman Kommunikation AB och har lång erfarenhet av att utbilda, föreläsa och arbeta nära ledare och kommunikatörer i både privata och offentliga organisationer. Mats Heide är professor i strategisk kommunikation vid Institutionen för strategisk kommunikation, Campus Helsingborg, Lunds universitet. Tillsammans har de skrivit boken ”Strategisk intern kommunikation – led organisationer med kommunikation”.

Boken tar ett helhetsgrepp om den interna kommunikationen ur ett strategiskt perspektiv. Här utmanas gamla föreställningar och läsaren inspireras till nya insikter och arbetsmetoder för att hantera de utmaningar som organisationer möter idag. På seminariet inspireras vi på samma sätt och får aktuella exempel på hur man arbetar med intern kommunikation på ett nytt sätt.

Det kommer att finnas möjlighet att köpa boken ”Strategisk intern kommunikation – led organisationer med kommunikation” på plats.

Hålltider:

Frukost och registrering kl 8.00-8.30.

Seminarium kl 8.30-9.30.

Varmt välkommen önskar Programgruppen i Stockholm.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig – följ Region Stockholm - Sveriges Kommunikatörer på facebook.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

loader
Laddar