NU! Strategisk improvisation

Allting förändras, och fort går det! Men hur ska vi agera i en värld där det enda som tycks vara konstant är X-faktorn, den ständiga förändringen? Strategisk improvisation är ett nytt sätt att tänka.

Ledare som behöver agera i takt med sin omgivning har nytta av det nya sättet att tänka. Och för kommunikatörer, som både ska stötta och utveckla ledarskapet, är det ett bra stöd.

Vi får lyssna på Katarina Gentzel Sandberg, senior strateg från Gullers Grupp. Hon kommer att koppla samman omvärldstrender, ledarskapsforskning, kommunikationsteori och musikalisk improvisation med intervjuer med framgångsrika ledare och samhällsaktörer som lärt sig improvisera strategiskt.

Katarina har tillsammans med Jesper Falkheimer, professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet, skrivit två böcker om det nya mind setet. Det utgår från förmågan till strategisk improvisation: att lyckas balansera ordning och kaos, konstanter och förändring, tillit och mod och att lita på sin inre kompass.

För den som vill går det också att separat anmäla sig till Pop Up Lunchen samma dag, där Katarina deltar och gärna fortsätter samtalet.

Tid

Kaffe/te och macka kl. 07.30 – 08.00
Seminarium kl. 08.00 – 09.00

 

Varmt välkommen önskar region Västra - Sveriges Kommunikatörer

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar