Partnerevenemang: Lyckas med film i kommunikationen

Funderar du på att låta producera film eller rörlig media i kommunikationssyfte?

 Då är du inte ensam. Kom och lyssna på Petter Schanche som bjuder på en föreläsning om hur man lyckas med film i kommunikationen.

Användningen av film och rörlig media hos företag och organisationer har formligen exploderat de senaste åren. Och utvecklingen tycks inte stanna av. Uppskattningar säger att år 2020 kommer 95 % av innehållet på webben att vara rörligt.
Det är fantastiskt! Men det är också en allvarlig kommunikativ utmaning. Filmen som kommunikationsmedium fungerar på ett annat sätt än andra traditionella kanaler. Och att inte ta hänsyn till detta kan bli en dyr historia som leder till allt annat än önskad effekt.

Så… hur gör man egentligen?

En som kan ge svar är Petter Schanche, filmproducent och grundare av filmbyrån Pophunters Film & TV. Under de senaste 30 åren har medarbetarna på Pophunters arbetat med allt från Emmy-vinnande vetenskapsprogram till reklamfilm, dagliga tv-såpor och prisvinnande B2B-produktioner. 
Petter bjuder på en föreläsning om hur man lyckas med film i kommunikationen, kryddat med filmexempel och ”real life stories”. Frågeställningar och ämnen som kommer att tas upp:


– Vilka är filmens styrkor och svagheter?

– Vad ska man som beställare tänka på?

– Vad avgör om en film fungerar eller inte?

– Myter och misstag - de du inte vill gå på

– Rörligt på webben - idag och i framtiden

Efter föreläsningen kommer du att ha med dig uppslag och idéer för hur du kan jobba mer med rörligt i din organisation, och en ”checklista” på vad du bör tänka på.

Datum & Tid
13 september 2019 kl. 07:30-09:00
Frukosten serveras från 07:30

Plats
Borgen Restaurang och Festsalar
Uppsala

 

Varmt välkomna önskar Pophunters och Sveriges Kommunikatörer

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar