Sätt turbo på er tillväxt med Growth Engineering

Hur designar man en tillväxtmotor som fokuserar kommunikations- och marknadsinsatser på det som verkligen ger resultat?

Välkommen på vårens första frukostseminarium med Sveriges Kommunikatörer. Den här morgonen får du möta Elia Mörling som kommer att kommer att tala om hur man kan designa en tillväxtmotor som fokuserar kommunikations- och marknadsinsatser på det som verkligen ger resultat. Elia kommer att dela med sig av egna case samt erfarenheter från att hjälpa nystartade och etablerade företag. Seminariet bjuder på guldkorn ur den kurs han brukar hålla för Berghs School of Communication och Hyper Island. 

Elia och är vd och grundare av Idea Hunt. Hans främsta expertis ligger inom digital marknadsföring, entreprenörskap, growth engineering och tribal marknadsföring. Han har tidigare arbetat med globala nätverk som Lowe, Grey och Publicis, samt varumärken som SAAB, Volvo, Nokia, Chrysler, Ericsson och ABB. Han är känd för att kombinera det senaste inom teknik, beteendevetenskap, psykologi och marknadsföring för att skapa lösningar som sprider sig av egen drivkraft.

Hålltider

  • Från klockan 07.30 finns möjlighet att mingla och ta en kopp kaffe/te och frukostmacka.
  • Seminarium kl 8.00-9.00.

Varmt välkommen önskar programgruppen Region Östra.

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Region Östra - Sveriges Kommunikatörer på facebook.

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar