Södra: Kaffesnack med tema strategisk kommunikation

Hann du inte anmäla dig till vårt första Kaffesnack? Här kommer en ny chans. Det nya nätverket startar 12 nov och leds av Johan Edgren. Ni ses via Zoom en gång per månad, lyfter och resonerar kring någon intressant utmaning. Och tar en fika tillsammans så klart!

Erfarenhetsutbyte och dialog om gemensamma dilemman står i fokus i detta digitala nätverk. Varje träff fokuserar på ett ämne inom ramen för strategisk kommunikation, alltså kommunikation som bidrar till att organisationen når sina mål. Det kan exempelvis handla om intern och extern kommunikation, varumärkesarbete, chefsstöd, mediekontakter, kanalval eller organisering av kommunikationsarbetet.

Vi hörs och ses cirka en gång i månaden fram till och med maj 2021. Första datumet är inbokat, resten av träffarna bestämmer vi gemensamt i gruppen. Träffarna varar en timme, från 08.30-09.30.

Nätverket riktar sig till främst till dig som är medlem och yrkesverksam i Skåne, Blekinge, Småland och Halland. Till förmån för bredden i gruppen kommer ett urval att göras utifrån vilken organisation man tillhör.

Nätverket leds av vår ambassadör Johan Edgren

Första träff i andra nätverket: 12 november

Vi planerar att starta fler grupper, så ställ dig gärna i kö om det skulle vara fullbokat. Antal deltagare är 7-10 per nätverk.

OBS - definitiv bekräftelse på att du fått plats inklusive praktiska detaljer och inloggningsuppgifter får du efter sista anmälningsdagen.

Varma hälsningar från Sveriges Kommunikatörer, Södra

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Sveriges Kommunikatörer Södra på facebook

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar