Bild på Katarina Genzel

Strategisk improvisation och ledarskap

Hur ska vi agera i en värld som ständigt förändras? Allting förändras, och fort går det! Hur ska vi agera i en värld där det enda som tycks vara konstant är X-faktorn, den ständiga förändringen? 

Välkommen till ett frukostseminarium om strategisk improvisation, ett nytt sätt att tänka för ledare som behöver agera i takt med sin omgivning och för oss kommunikatörer som både ska stötta och utveckla ledarskapet.

Seminariet leds av Katarina Gentzel Sandberg, som i maj 2019 gav ut boken NU- strategisk improvisation – ledarskap för samhällsaktörer, som hon skrivit tillsammans med Jesper Falkheimer. Hon kommer att utgå boken och koppla samman omvärldstrender, ledarskapsforskning och musikalisk improvisation med intervjuer med framgångsrika ledare och samhällsaktörer som lärt sig improvisera strategiskt. Hon vill skapa ett nytt mindset som utgår från förmågan till strategisk improvisation: att lyckas balansera ordning och kaos, konstanter och förändring, tillit och mod och att lita på sin inre kompass.

Katarina Gentzel Sandberg är senior rådgivare på Gullers Grupp och har tidigare tillsammans med Jesper Falkheimer är professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet skrivit boken NU – strategisk improvisation för effektiv kommunikation som släpptes hösten 2017.

Varmt välkommen önskar ambassadörerna för Region Norra!

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar