Sveriges Radio - ett företag som aldrig får tystna

Hör Sveriges Radios vd Cilla Benkö berätta om hur pandemin har påverkat hela organisationens sätt att arbeta - inte minst kommunikatörernas.


Hur påverkar en pandemi verksamheten för ett företag som Sveriges Radio - som utöver sitt beredskapsuppdrag också har ett viktigt informationsspridande och granskande uppdrag? Hur har utbudet styrts om för att passa publikens behov? Hur har dialogen med lyssnarna sett ut längs med vägen? Och hur har den interna kommunikationen med medarbetarna påverkats under perioden?

Under 40 minuter ger Sveriges Radios vd Cilla Benkö en bild av hur krisen har hanterats av Sveriges Radio. Vad har varit viktigast så här långt och hur har prioriteringarna gjorts? Vilka lärdomar om Sveriges Radios uppgift i kristider tar hon med sig framåt?

Cilla kommer även att intervjuas av Katarina Gentzel Sandberg, från Sveriges Kommunikatörers programgrupp i Stockholm och besvara frågor som: 

  • Har ni sett några vinster av det nya arbetssättet?
  • Något som kommer att bestå även efter pandemin?
  • Är nöden uppfinningarnas moder?
  • Hur har SR använt sina kommunikatörer under pandemin?
  • Tankar inför höstens arbete? Och våren därefter?

Varmt välkommen med din anmälan önskar Sveriges Kommunikatörers programgrupp i Stockholm.

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Sveriges Kommunikatörer Stockholm på facebook.

 

 

 

 
 
INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar