Webinar: Twitter för företag

Om Webinariet De flesta har idag hört talas om Twitter. Men vad är egentligen Twitter, hur skiljer sig Twitter från andra medier och hur kan man som företag nyttja sin närvaro på bästa sätt för att öka affärsnyttan? I detta webinar kommer Dan Einhorn, Client Account Manager på Twitter Nordics, dela med sig av sina bästa tips om hur företag på ett kreativt sätt kan använda Twitter för att driva försäljning och öka sitt engagemang. Om Dan Einhorn Dan Einhorn arbetar som Client Account Manager på Twitter Nordics och hjälper företag att sätta upp sin strategier för Twitter. Detta kommer du att lära dig Hur man kan använda Twitter i samband med en produktlanseringHur företag kan skapa engagemang i samband med händelser på TwitterExempel på hur företag kan jobba kreativt med Twitter. När? 28 november kl 14.00-14.45.Var? Online, registrera dig via nedan länk.Hur? Du kommer att få en länk som börjar att fungera 15 minuter innan webinaret börjar. Registrera dig till webinaret via denna länk. Varmt välkommen önskar Meltwater och Sveriges Kommunikatörer Har du frågor kontakta nathalie.taub@meltwater.com

Om Webinariet

De flesta har idag hört talas om Twitter. Men vad är egentligen Twitter, hur skiljer sig Twitter från andra medier och hur kan man som företag nyttja sin närvaro på bästa sätt för att öka affärsnyttan? I detta webinar kommer Dan Einhorn, Client Account Manager på Twitter Nordics, dela med sig av sina bästa tips om hur företag på ett kreativt sätt kan använda Twitter för att driva försäljning och öka sitt engagemang.

Om Dan Einhorn

Dan Einhorn arbetar som Client Account Manager på Twitter Nordics och hjälper företag att sätta upp sin strategier för Twitter.


Detta kommer du att lära dig

Hur man kan använda Twitter i samband med en produktlansering
Hur företag kan skapa engagemang i samband med händelser på Twitter
Exempel på hur företag kan jobba kreativt med Twitter.

När? 28 november kl 14.00-14.45.
Var? Online, registrera dig via nedan länk.
Hur? Du kommer att få en länk som börjar att fungera 15 minuter innan webinaret börjar.

Registrera dig till webinaret via denna länk.

Varmt välkommen önskar Meltwater och Sveriges Kommunikatörer

Har du frågor kontakta nathalie.taub@meltwater.com

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar