Coachande kommunikation

COACHA OCH STÖTTA CHEFER OCH MEDARBETARE 

2 DAGAR
28 MARS OCH 25 APRIL
I STOCKHOLM
ANN JÖNSSON LINDSTRÖM

"Under kursen har jag fått lära mig metoder för att lösa kommunikativa problem framöver, och fått verktyg för att lösa upp låsta situationer".
Sanna Henriksdotter, Kommunikatör, Myndigheten för yrkeshögskolan

Kursbeskrivning

Visst är det positivt att allt fler medarbetare och chefer förstår vikten av god kommunikation. Samtidigt innebär utvecklingen att kraven på dig som kommunikatör förändras. Du förväntas ömsom utföra, ömsom ge råd. Parallellt med detta ska du utbilda och motivera andra. Men när bör du göra vad, och vilka verktyg behövs?

Välkommen till en två dagars utbildning som hjälper dig förstå olika kommunikationsstilar och skapa samsyn kring kommunikationsarbetet. Under dagen får du möjlighet att träna på upp till 20 olika strukturer, metoder och verktyg som du direkt kan börja använda i din egen organisation. Du får träna på de delar och coachverktyg som är relevanta för dig i din roll, och som passar för att utveckla organisationens kommunikativa förmåga.

Du utvecklar även förmågan att coacha dig själv mot motiverande mål och frigöra egen tid för strategiskt kommunikationsarbete. Och du kommer garanterat att stärka medarbetarna i din organisation. Kursen är riktad till professionella kommunikatörer som vill undvika att fastna i ”produktionsträsket” och bli mer effektiva i sitt arbete med hjälp av ett coachande förhållningssätt. Det är ingen nackdel om du redan använder coachande metoder och behöver fler handfasta och anpassade verktyg för att utveckla organisationen vidare.

Programpunkter

  • Kommunikatörens olika roller 
  • Grundverktygen för coachande kommunikation
  • Modeller och verktyg för att nå fram och skapa motivation
  • Kommunikationsstilar - mönster som hjälper och stjälper

Frågor om kursinnehållet?

Kontakta gärna Nilla Peterson, Sveriges Kommunikatörer nilla.peterson@sverigeskommunikatorer.se eller våra kursledare direkt om du har frågor kring innehållet i våra kurser! 

 

Kursledare

Ann Jönsson Lindström

Ann Jönsson Lindström arbetar med att coacha chefer och hjälpa dem att utveckla ett modernt ledarskap som bygger på samtal och dialog. Hon har över 20 års erfarenhet som informationsdirektör, vd och styrelseledamot i företag som Sydkraft, Telia, Digital Equipment, Posten, Torget och Jeeves. Ann leder även kursen Från prat till resultat.

Information

Datum & tid

25 apr 2017 25 apr 2017 , kl. 09:00 – 16:30

Plats

Helio Hornstull (Skofabriken)

Hornsbruksgatan 23b

Ort

Stockholm

Medlemspris

12.900 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 17.200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

27 mars 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar