Är negativa tankar det nya svarta? - vis kommunikation

Tänk positivt! Det finns inga problem, bara utmaningar! Du kan om du vill! Osv, osv, osv. Har du tröttnat och tänker ....... njaäääe?

På senare tid har det börjat dyka upp forskningsstudier som ifrågasätter normen att positivt tänkande är den bästa i alla lägen. Hur reagerar vi på ständiga affirmationer om positivt tänkande? Presterar vi bättre? Når vi fram med våra budskap? Finns det en gräns och i så fall, hur gör vi klokast?

Ida Hallgren, som hörts och synts i  bland annat SVT, SR och GP den senaste tiden, arbetar med filosofisk rådgivning, är psykolog och doktorand i praktisk filosofi vid Göteborgs universitet. Hon kommer att dela med sig av egna reflektioner och om aktuell forskning på området.

Som den filosof hon är, kommer hon inte att dela ut goda råd eller göralistor, snarare bjuda in till ett samtal, och vi kan nog räkna med att gå från det här AW´t lite mindre positiva än när vi kom - men förhoppningsvis visare!

Varmt välkommen

Ambassadörerna Sveriges Kommunikatörer Västra

AW-fika serveras klockan 15.30 och seminariet börjar klockan 16.00 och avslutas kl 17.00.

 

Information

Datum & tid

24 apr 2017 24 apr 2017 , kl. 15.30 – 17.00

Plats

Arena Första Lång

Första Långgatan 17 B

Ort

Göteborg

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

21 april 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar