Kommunicera hållbarhet digitalt - Nya lagkrav

 

Från årsskiftet kommer nya lagkrav på hur större företag kommunicerar sina hållbarhetsmål. Men för alla organisationer gäller att förstå nyttan av det nya sättet att göra det på.


Hur kan man framgångsrikt stärka sitt varumärke kopplat till hållbarhet på fler sätt än ”bara” med en peng till en hjälporganisation? Och varför är det bättre att kommunicera det digitalt? Vad händer när man involverar medarbetare, kunder och övriga intressenter i hållbarhetsfrågan?


Lyssna på Linda Andersson, vice vd och senior rådgivare på Gullers Grupp och David Hede, designer på Raket webbyrå, som båda jobbat med de här frågorna i en rad olika organisationer.

Varmt välkommen

Astrid Boisen, Johanna Barre och Anette Palle
Ambassadörer för  Sveriges Kommunikatörer i Region Västra

 

Hålltider:

Frukost kl 07.30 - 08.00

Seminarium kl 08.00 - 09.00

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Region Västra på facebook.

Information

Datum & tid

01 sep 2017 01 sep 2017 , kl. 07.30 – 09.00

Plats

Arena Första Lång

Första Långgatan 17 B

Ort

Göteborg

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

31 augusti 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar