Omfamna konflikten - med annorlunda verktyg för bättre resultat

Få platser kvar

Pia Areblad är dansaren, statsvetaren och näringslivschefen, som definitivt har ett ovanligt grepp. Hon vill att vi möter konflikter på ett sätt, som påminner om de konstnärliga processerna.

Pia kommer att ge oss konkreta exempel från sina uppdrag som VD på TILLT, som näringslivschef i Ale Kommun och från projektledarjobbet på BRG där hon nu arbetar med att ta fram ett näringslivsstrategiskt program för Göteborgs stad.

Den här morgonen kommer vi att få reflektera tillsammans med Pia över hur vi vågar möta intressekonflikter på jobbet. De verktyg vi får med oss hem kan inspirera till nya sätt att arbeta på. Och för den som också anmält sig till AW-fikat den 9 januari, för att lyssna på Julia Romanowska, kan reflektionerna bli extra spännande.

Hålltider:

Från 07.30 - Frukosten står framdukad
08.00 - Seminariet börjar
09.00 - Avslut

Välkommen önskar ambassadörerna för Region Västra - Sveriges kommunikatörer

Astrid Boisen, Anette Palle och Johanna Barre

 

 

 

 

 

Information

Datum & tid

02 feb 2018 02 feb 2018 , kl. 07.30 – 09.00

Plats

Arena Första Lång

Första Långgatan 17 B

Ort

Göteborg

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 400 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

01 februari 2018

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar