INFORMATIONSFRUKOST: Vill du utveckla ditt ledarskap med en mentor?

Frukost, inspiration och kanske ditt nästa steg i karriären?

Vill du ta nästa steg i karriären, utveckla ditt ledarskap och få kontinuerlig feedback av en handplockad och erfaren mentor? Då är Communication Mentoring Program (CMP) något för dig! Ta första steget redan nu, kom på en informationsfrukost och få reda på vad ett mentorskap skulle innebära för dig och din karriär – vi bjuder på frukost, inspiration och information. 

Var? Westmanska

När? 17 januari - frukost serveras från 08:00, föredraget börjar 08:30

Nästa programstart

25 april 2019 - Communication Mentoring Program Våren 2019 Den tjugoandra upplagan av vårt uppskattade mentors- och ledarutvecklingsprogram för kommunikatörer. Programmet vänder sig till dig som har några års erfarenhet som kommunikatör och vill förstärka förmågan att skapa mervärde till din organisation. Förväntas du att nu eller i framtiden vara ansvarig för en funktion, ett projekt eller att leda och utveckla medarbetare? På Communication Mentoring Program får du alla nödvändiga verktyg. Programmet varvar mentorsamtal och kontinuerlig feedback med skräddarsydda, inspirerande seminarier inom ledarskap – du blir matchad med en handplockad mentor utifrån din bakgrund och dina önskemål kring din framtida karriärsutveckling.

Frågor om innehållet?

Kontakta Nilla Peterson, utvecklingschef Sveriges Kommunikatörer nilla.peterson@svkom.se vid frågor om innehållet!

 

Möt tidigare deltagare 

Kursledare

Martina Brandt

Martina Brandt, grupp- och ledarutvecklare, facilitator och sedan hösten 2018 partner och senior consultant på Brightness Executive Search. Martina har mångårig erfarenhet av marknadsföring, professionella möten och relationsbyggande nätverk och är programansvarig för Sveriges Kommunikatörers mentorprogram samt ansvarig för nätverket för kommunikationsansvariga. Martina brinner för det personliga ledarskapet och har genomgått flera ledarutbildningar, bland annat kommunikation & ledarskap hos Dale Carnegie och senast organisationspsykologi hos Risling & Partners.

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar