Kommunikationsansvarig

Nätverket är fullt! Intresseanmäl dig genom att mejla Memo Hussein

6 HALVDAGAR
23 FEBRUARI, 5 APRIL, 1 JUNI, 31 AUGUSTI, 12 OKTOBER, 30 NOVEMBER 
I STOCKHOLM 
MARTINA BRANDT MED GÄSTFÖRELÄSARE 

Beskrivning

Tillsammans med andra, erfarna kommunikatörer får du tillfälle att diskutera och reflektera över din roll nu och i framtiden. Som kommunikationsansvarig agerar du ofta både som producent och strateg, arbetar under ständig tidspress med många kontaktytor. Under det här nätverket kommer vi att diskutera yrkets utveckling och det personliga ledarskapet utifrån flera aspekter. Nätverket är litet och personligt. Det blir max 16 personer i gruppen och vi ska tillsammans diskutera och fördjupa oss i aktuella ämnen som påverkar vardagen för dig som kommunikationsansvarig. Vi utgår alltid från ledorden relation, vision, passion och reflektion. Målet är att du ska bli inspirerad, få vidgade insikter och nya kontakter. Nätverket baseras på erfarenhetsutbyte i gruppen där vi har olika teman som berör kommunikationsansvariga. Under 2017 kommer fokus att ligga på förändring.

Syfte med våra nätverk

Sveriges Kommunikatörers nätverk är ett unikt koncept där kompetensökning, personlig utveckling, erfarenhetsutbyte och omvärldsbevakning flätas samman. På nätverksträffarna varvas inspirerande föredrag med erfarenhetsutbyte inom gruppen. Genom att diskutera projekt, idéer och problemställningar med nätverkskollegor kan du undgå misstag som andra redan gjort och på så sätt bli ännu bättre i din yrkesroll. Du får dessutom möjlighet att bygga långsiktiga relationer som fortsätter att bidra till din utveckling långt efter nätverkets slut.

Diskussionspunkter

  • Strategisk improvisation
  • Förändringskommunikation i praktiken
  • Människan i förändring - neuroledarskap
  • Förändringens fyra rum

För vem?

Du som är kommunikationsansvarig eller motsvarande, någonstans i mitten av din karriär och som vill vidare. Du som vill bli en bättre nätverkare och gillar att utveckla dig och dina förmågor tillsammans med andra. I första hand är detta ett nätverk för dig i den privata sektorn.

Gästföreläsare

Katarina Gentzel, Gullers grupp
Beatrice Arnesson, Exportkreditnämnden
Fler namn tillkommer

Datum

Vid varje träff serveras en generös frukost kl 8.30 och det ges tid till erfarenhetsutbyte i gruppen. För dem som vill avslutar vi med gemensam lunch i närheten. Observera att ändringar kan förekomma!

  • 23 februari 
  • 5 april
  • 1 juni
  • 31 augusti
  • 12 oktober
  • 30 november

Frågor om nätverket?

Kontakta gärna Memo Hussein, Sveriges Kommunikatörer för frågor om innehållet i nätverket.

 

Nätverksledare

Martina Brandt

Martina Brandt, grupp- och ledarutvecklare, facilitator och sedan årskiftet 2017 organisationskonsult i eget bolag. Hon är även programansvarig för mentorprogrammet Communication Mentoring Program (CMP) och har mångårig erfarenhet av marknadsföring, professionella möten och relationsbyggande nätverk. Martina brinner för det personliga ledarskapet och har genomgått flera ledarutbildningar, bland annat kommunikation & ledarskap hos Dale Carnegie och senast organisationspsykologi hos Risling & Partners.

Information

Datum & tid

31 aug 2017 31 aug 2017 , kl. 08:30 – 12:00

Plats

Kungstornet

Kungsgatan 33

Ort

Stockholm

Medlemspris

12.000 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 15.000 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

15 maj 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar