Partnerevenemang: Someday – Social Media Day

Someday är mötesplatsen för alla som jobbar med kommunikation i sociala medier. Under en heldag den 26 september på Färgfabriken i Stockholm delar några av Sveriges främsta organisationer och personer i sociala medier med sig av både strategier och konkreta case. Här nätverkar du med kommunikationsproffs från både små och stora organisationer och företag inom vitt skilda branscher men med samma frågeställningar.

Hur använder du sociala medier för att nå företagets mål? Hur skapar du en stor organisk räckvidd genom humor och rätt ton? Hur snabbt kan du gå från idé till publicerad film i sociala medier? Vilken utrustning krävs? Hur kan du mäta och sätta ett värde på det som pratas och räckvidden du får? Hur kan du använda data och ett strukturerat arbetssätt för att utveckla ditt innehåll? 

Svaren får du på Someday den 26 september på Färgfabriken i Stockholm. 

Rabatterat pris för medlemmar

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer får du 20 % rabatt på biljettpriset om du anger koden "svekom" när du köper din biljett. Vänligen observera att det finns "early bird" priser fram och till den 6 september. Som medlem i Sveriges Kommunikatörer får du även 20 % rabatt på dessa biljetter.

Läs mer och boka plats här (extern webbplats)

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar