Lundafrukost: Hållbarhetstrenderna som påverkar kommunikationen 2017

På FN:s toppmöte i september 2015, antog världens stats- och regeringschefer” den så kallade ”Agenda 2030”, som omfattar 17 globala mål för hållbar utveckling att sträva mot fram till år 2030.

Målen kommer kräva stora förändringar, något som påverkar kommunikation på flera nivåer och inom olika områden. Inom politik och samhällsdebatt, organisationer och företag, globalt som nationellt.

Hur berör de här förändringarna din organisation? Vilken är kommunikatörens roll, vilket ansvar har organisationerna och vad kan var och en göra för att bidra till att vi når målen?

Möt Ylva Skoogh, Integrate Strategy, som ger oss sin trendspaning inom hållbarhet. Ylva är civilekonom, har en M.A. i internationella relationer och har också studerat CSR och företagsetik. Hon har lett kurser, nätverk och seminarier om CSR och hållbarhet för Sveriges Kommunikatörer sedan 2007.

Hålltider
07.30 – Registrering, frukost och mingel
08.00 – Föreläsning börjar
09:15 - Avslut


Varmt välkommen!
Annica Zetterlind och övriga ambassadörer för Sveriges Kommunikatörer Södra

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Region Södra på facebook

Information

Datum & tid

30 maj 2017 30 maj 2017 , kl. 07:30 – 09:15

Plats

AF Borgen

Sandgatan 2

Ort

Lund

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

29 maj 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar