Malmömorgon: Reflekterande team för en stärkt internkommunikation

Reflekterande team med chefer som tillsammans löser verkliga problem i sin arbetsvardag… Det är en metod för Polismyndigheten att stärka det kommunikativa ledarskapet och den interna kommunikationen i sin organisation. Sofie Rolf, som är nationell kommunikationsstrateg inom Polismyndigheten, håller i arbetet. 

- Metoden med reflekterande team är enkel och hjälper chefer att komma till insikt både om sig själva och sitt kommunikativa ledarskap, säger Sofie Rolf.

Den 12 december kommer hon till Malmömorgon och berättar om metoden som rönt stor uppskattning bland dem som deltagit. Missa inte det här tillfället att höra mer om ett intressant och enkelt sätt att utveckla och stötta de kommunikativa aspekterna av ledarskapet.

Sofie Rolf har arbetat som kommunikationschef och kommunikationsstrateg inom Polismyndigheten och SVT. Hon har också många år bakom sig som journalist. Hon har en filosofie kandidatexamen i ledarskap och organisation samt en högskoleexamen i journalistik och är även utbildad samtalsterapeut i psykosyntes.

Hålltider:

- Insläpp kl 8-8.10 

Föredrag kl 8.10-9.00 

Fika och eftersnack kl 9.00-9.30

Observera att vi denna gång ses i Sensus-salen som finns på Studentgatan 2, plan 2 i centrala Malmö.

Varmt välkomna önskar Kerstin Wildt och övriga i södra programgruppen

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar