Den kommunikativa organisationen

Få platser kvar

 


• Hur känner man igen en kommunikativ organisation?
• Hur ser sambandet ut mellan kommunikation och framgång?


Charlotte Simonsson är med och driver ett av världens största forskningsprojekt om strategisk kommunikation, som rullar sedan ett år tillbaka på Lunds Universitet. Och Sveriges Kommunikatörer är en av flera organisationer som står bakom, för vi tycker det här är viktigt!


En tes inom projektet är att det inom företag och organisationer finns ett behov av att lyfta fram en särskild kommunikationslogik – en logik som kompletterar en affärs- eller managementlogik och som bland annat fokuserar på relationer och meningsskapande. Charlotte kommer att dela med sig av reflektioner och delresultat.


Charlotte Simonsson är prefekt vid Institutionen för strategisk kommunikation, Lunds Universitet. Hon har bland annat skrivit avhandlingen ”Den kommunikativa utmaningen” (2002), ”Nå fram till medarbetarna” (2006), ”Kommunikation i organisationer” (2012) och ”Krisen inifrån” (2016).

Hålltider:

07.30 - 08.00 - Frukost, registrering och mingel

08.00 - 09.00 - Seminarium

 

Välkommen!

Astrid Boisen, Charlotta Parkås och Lizelotte Edvinsson
Ambassadörer för Sveriges Kommunikatörer i Västra Regionen

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Region Västra på facebook.

Information

Datum & tid

20 okt 2017 20 okt 2017 , kl. 07.30 – 09.00

Plats

Arena Första Lång

Första Långgatan 17 B

Ort

Göteborg

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

19 oktober 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar