Distanskurs: Öka potentialen - Med din inre och din yttre kommunikation

Här bygger vi vidare på det du lärde dig vid tidigare kurstillfälle Kommunicera effektivare på hjärnans villkor med nya metoder och tillvägagångssätt. Du får även möjlighet till återkoppling på ett eget arbete, baserat på någon av metoderna Dag 1 och 2.

Introduktion och beskrivning

Är du intresserad av att lära dig fler metoder för att nå fram och bli mer övertygande? Vill du kunna förebygga och hantera konflikter bättre?  Vill du bygga på din verktygslåda för bättre samspel, ökade resurser och kreativitet så är denna påbyggnadskurs i neurokommunikation och neuroledarskap något för dig.

 

Du kommer att lära dig

  • Att tillämpa modeller från Grundkursen, dag 1 och 2 i en uppgift på hemmaplan och att finna framgångsvägar tillsammans med kursledare och övriga deltagare
  • Att göra analys av kommunikationsstil och få fler verktyg för att nå fram med hjälp av ett mer medvetet ordval
  • Att använda viktiga nycklar i förhandling och konflikthantering
  • Hur du använder ”framgångstriggrar” för att komma åt ditt bästa tillstånd
  • Metoder för ökad kreativitet och måluppfyllelse
  • Metoder för att ge och ta emot feedback som leder till utveckling

 

Kursledare

Andris Zvejnieks har varit kommunikationsdirektör för SAS Sverige och Systembolaget och är nu seniorkonsult och utbildare inom kommunikation och ledarskap. Andris delar gärna sina mångåriga erfarenheter och kunskap om hur du når fram genom informationsbruset med hjälp av rön från beteendestudier och modern hjärnforskning.

Gunilla Keller har lång erfarenhet från ledande befattningar i stora organisationer, myndigheter och företag. Gunilla hade en nyckelroll i kommunikationsarbetet i Ericssons stora omvandling under de värsta krisåren i företagets historia. Idag arbetar Gunilla som senior kommunikationskonsult. 

 

För vem passar kursen?

Kursen passar för dig som tidigare har gått 2-dagars kursen ”Kommunicera på hjärnans villkor”, och som vill fortsätta utveckla dina förutsättningar att lyckas ännu bättre utifrån rön från modern forskning, beteendestudier och best practise.

Kursen är en påbyggnadskurs för dig som deltog i kursen Kommunicera effektivare på hjärnans villkor. Om du anmäler dig till den kursen samtidigt som den här får du 10 % rabatt på den här kursen. 


Anpassa utbildningen till hela teamet?

Du vet väl att vi kan hålla den här utbildningen hos er och kompetensutveckla hela teamet på en gång? Kursen anpassas då efter era unika behov och förutsättningar. Vi gör även helt nya, skräddarsydda utbildningar på uppdrag av våra kunder. Kontakta gärna Nilla Peterson så berättar vi mer, eller läs mer här.

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig. Mejl: Emma.Ekenberg@svkom.se. Tel: 0735 963 309

Emma Ekenberg

Emma Ekenberg

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig. Mejl: Emma.Ekenberg@svkom.se. Tel: 0735 963 309

loader
Laddar