Salongen - Megatrender om innovation, ledarskap och organisation

Salongen är ett workshopformat med korta och effektiva föreläsningar och samtal som ska ge dig en överblick och insikter inom aktuella områden. Megatrender kring innovation, ledarskap och organisation ger dig en fördjupad medvetenhet om de risker och möjligheter som framtiden erbjuder med utgångspunkt i forskningens förutsägelser.

Är du kommunikationschef i eller kommunikatör i ledande befattning och vill uppdatera dig inom aktuella trender och få nya insikter. Då kan Salongen passa dig!

Omvärlden förändras i snabb takt. Vi ser snabba förändringar i samhället och världen, ny teknik prövas, nya organisationsformer börjar  etableras. Hinner du med att ta del av det som sker? Hur håller du dig  uppdaterad?

 

Introduktion och beskrivning

Under två timmar möter du andra ledande kommunikatörer som får utveckla och diskutera dagens tema under ledning av duktiga föreläsare och workshopledare. Höstens tema och områden ligger inom organisation och organisering, hur vi anpassar oss till den nya tekniken och en innovativ kultur. Häng med oss på Salongen under hösten 2019.

Salongen nr 3:

Megatrender kring innovation, ledarskap och organisation

Under två timmar ger vi dig en inblick i forskarnas förutsägelser om framtiden och vad deras slutsatser betyder för olika aktörer inom näringsliv och det offentliga. Vad behöver vi utveckla för att möta framtiden?

Kom och bli omruskad på ett inspirerande och ögonöppnande sätt! Vi tar dig med på en resa som bygger på ett antal megatrender kring organisation, ledarskap och innovation. Eva Åberg och Albert Lannerstad går steget längre än att trendspana. De gör något som de kallar framtidsresor tillsammans med ledningsgrupper som i tid vill få en fördjupad medvetenhet om de risker och möjligheter som framtiden erbjuder. Med utgångspunkt i megatrender identifierar de vilka trender som påverkar respektive branch och verksamhet, gör scenarioanalyser och innovationsstrategier.

 

Workshopledare

Eva Åberg är konsult inom ledarskap, innovation, organisationsutveckling i företaget Audiendo. Hon har även jobbat med nyheter på SVT och TV4.

Albert Lannerstad är organisationskonsult och ledarutvecklare på Audiendo.

 

För vem passar workshopen?

Salongen passar dig som är kommunikationschef eller har en annan ledande roll inom din organisation. 

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar