Communication Executives Network 2019

Våra nätverk ger dig ytterligare tillfälle till reflektion och kompetensutveckling. De inspirerande gästtalarna i kombination med erfarenhetsutbytet inom gruppen har länge varit mycket uppskattat bland våra medlemmar.

Nätverket för 2019 gäller båda föreläsningarna och du betalar en årsavgift på 3 500 kr. För det beloppet får du delta i två halvdagsföreläsningar med efterföljande lunch. Gruppen är för tidigare CEP:are. Boka in båda föreläsningarna i din kalender nu.

 

10 OKTOBER 9.30-12.30 + LUNCH

DEN MÄNSKLIGA OCH DEN ARTIFICIELLA KUNSKAPSARBETAREN - STATE OF THE SCIENCE 2019

Marie Ryd och Harald Kjellin kommer att föreläsa om både den mänskliga och den artificiella ”kunskapsarbetaren”. Forskningen går fort framåt och båda kommer att presentera den senaste forskningen inom såväl neurovetenskap som AI:s påverkan på det framtida ledarskapet. Det handlar om principer för perception, om möjligheten att tänka utanför boxen och nya tankar om hur man bör jobba med såväl vision som värdegrund i organisationer. Och det kommer att handla om det revolutionerande gränssnittet människa/AI - och hur grunden i varje organisation måste läggas rätt från början.


OM MARIE RYD

Marie Ryd har bevakat hjärnforskningen och föreläst om arbetsmiljö på hjärnans villkor i över 10 år. Marie doktorerade i medicinska vetenskaper inom ämnesområdet tarmbakterier, hon är vetenskapsjournalist, VD och grundare av Missing Links AB. Marie har i många år arbetat med att implementera den nya kunskapen om hur vi människor faktiskt fungerar i olika självledarskaps- och ledarskapsutbildningar. Hon startade forskningsinformationstjänsten Holone 2010, vars artiklar nu finns samlade i en gratis sökbar forskningsbank på missinglinks.se

 

OM HARALD KJELLIN

Harald Kjellin har en professur i data och systemvetenskap vid Stockholms universitet. Han har också en grundexamen i psykologi. Han doktorerade i artificiell intelligens 1994 och omsatte sedan forskningsresultaten i system som användes i offentlig förvaltning i de flesta Svenska städer. Han forskar inom kunskapsinsamling, kunskapshantering och digital transformation. Fokus ligger på hur information och kunskap kan kategoriseras och generaliseras för att underlätta en informationsfusion som kan användas för att förenkla regelverk, standarder och motivationssystem i stora organisationer.

 

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar